commentaire

Contact

RENAULT MERCHANDISING
Romania

 
Te rugam completeaza urmatoarele campuri obligatorii *:

Date personale:

Nume*: Prenume*:
e-mail*: Telefon*:

Mesaj:

Subiect*:
Detalii mesaj*:
Cod de securitate:
cod de securitate MAJUSCULE
Informatiile cerute sunt indispensabile pentru a raspunde cererii tale de informatii.
Ele sunt destinate utilizarii de care Renault Nissan Romania si Reteaua Renault, pentru anchete, analize sau actiuni comerciale. Aceste informatii sunt confidentiale si sunt pastrate de Renault.

Prin semnarea prezentului document declar ca îmi exprim consimtamântul în mod expres si neechivoc pentru ca orice date cu caracter personal precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse în acest document, sa intre în baza de date Renault Nissan Romania, a membrilor Grupului Renault, a reprezentantilor si ai partenerilor acestora, incluzand si transferul acestor date catre un alt stat, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestea în orice activitati si scopuri legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri în scop de marketing direct), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, în conformitate cu legislatia în vigoare.
Datele personale vor putea fi folosite în relatiile comerciale, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC RENAULT NISSAN ROMANIA SRL - Bucuresti, Sector 6, B-dul Preciziei, nr. 24, West Gate Business Center Corp H1, et. 5, cam. E05.25, îmi pot exercita , în mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
- sa intervin asupra datelor transmise;
- sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive întemeiate si legitime legate de situatia mea particulara.
Eu, Clientul, declar ca am luat cunostinta si sunt de acord cu Conditiile Generale mentionate în prezentul înscris si care fac parte integranta din acest contract.
da nu


  Login

Email
Parola
Creaza cont nou
Ai uitat parola?
Renault Merchandising
Ce fel de oferte preferi?
 Reduceri
 Cadou