commentaire

Termeni si Conditii


Conditii generale de utilizare a site-uluiRenault Nissan Romania si-a deschis site-ul www.renault-merchandising.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesezi site-ul si cand il parcurgi si il utilizezi, tu accepti implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ai putea sa o ai cu Renault Nissan Romania, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale
Renault Nissan Romania este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Renault Nissan Romania sau a unor terti care au autorizat Renault Nissan Romania sa le utilizeze. Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau  ale produselor care sunt prezentate pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privind proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor produse prezentate, fara a se fi obtinut in prealabil acordul Renault Nissan Romania, este strict interzisa si constituie infractiune ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de marca
Numele Renault, logo-ul Renault, numele autovehiculelor din gama Renault, precum si produsele si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre Renault s.a.s. si utilizate in mod autorizat de Renault Nissan Romania.
Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de Renault Nissan Romania fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Renault.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Renault Nissan Romania sau de la titularii respectivi constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii despre produse

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse Renault Merchandising distribuite in Romania de catre Renault Nissan Romania, prin Automobile Dacia S.A. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Renault Nissan Romania.
Renault Nissan Romania isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristici si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca aceste modificari/actualizari sa angajeze responsabilitatea Renault Nissan Romania, a Automobile Dacia SA, a membrilor retelei Renault sau a angajatilor sai.

Hyperlink-uri
Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.renault-merchandising.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la Renault Nissan Romania. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.renault-merchandising.ro. Renault Nissan Romania nu poate fi, in niciun caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.renault-merchandising.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul si produsele disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Renault Nissan Romania, afiliatii sai si/sau membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nicio garantie, de nicio natura.
Informatiile asupra produselor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.
Accesul la produsele prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa te asiguri ca legea tarii de unde se stabileste conectarea te autorizeaza sa accesezi site-ul nostru.

Drept aplicabil
Orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale (Termeni si Conditii) sau din accesarea/functionarea/disfunctionalitatea site-ului este supus dreptului roman. Limba oficiala a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti sunt considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale
Renault Nissan Romania isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

  Login

Email
Parola
Creaza cont nou
Ai uitat parola?
Renault Merchandising
Ce fel de oferte preferi?
 Reduceri
 Cadou